Wij stellen ons graag voor

Osteopathie Oss bestaat sinds 2005 en is onderdeel van Paramedisch Centrum Oss. U kunt hier naast osteopathie ook terecht voor mesologie, fysiotherapie, logopedie, psychologie, acupunctuur, diëtetiek, cranio-sacraal therapie en yoga. Wij streven naar het bevorderen van gezondheid en het bestrijden van klachten. Persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en professionaliteit staan bij ons centraal. Wij nemen ruim de tijd om uw klachten in kaart te brengen zodat niet alleen de klacht maar juist de oorzaak behandeld kan worden. Middels structurele overlegmomenten maken wij gebruik van elkaars expertise.

Wij behandelen baby’s, kinderen en volwassenen. Elk van onze osteopaten is geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Deze registratie kan gezien worden als een kwaliteitskeurmerk en wordt door zorgverzekeraars erkend.

Mocht u vragen hebben over specifieke klachten, neemt u gerust contact met ons op. Ons telefoonnummer is 0412-760410. U kunt telefonisch een afspraak maken; dit kan ook digitaal via onze online-agenda.

Onze osteopaten

Martijn van Raak

maak een afspraak Meer info

Rob van de Veerdonk

maak een afspraak Meer info